Vreau să dansez

Aș fi vrut să scriu poeme despre el, versuri despre cum nu a vrut să ridice Soarele din abis, rânduri despre cum îi voi arunca o sticlă cu un mesaj până pe fundul oceanului, așteptând să o prindă.

L-aș descrie în mii de cuvinte, fără să încerc să îi găsesc un defect.

Aș descrie valsul, pașii stângaci, palmele noastre împreunate. Mâna mea pe umărul lui. Dăruind mângâiere. Eu, fiind mai înaltă decât el datorită tocurilor. Părându-mi rău pentru că sunt înaltă. Renunțând la acest gând, ascultându-l. Nu doar spunându-mi că sunt frumoasă, ci făcându-mă să o simt. Trăgându-mă cât mai aproape de el, strivindu-mi pieptul de pieptul lui. Șoptindu-mi la ureche vorbe pe care nu le voi uita niciodată.

Făcându-mă să uit de răni. Să uit de tine. Pe muzica compusă de el, în pași ușori de vals, conducându-mă în lumea sa, în lumea băiatului din camera 202.

Cine i-ar uita ochii de cenușă, născuți din focul în care ți-am ars trupul? Cine i-ar uita buzele, fructul copt, bolta perfectă, desenul lor, culoarea lor tot mai aprinsă, venind tot mai aproape? Cine ar îndrăzni să-i uite cântecul, șoapta lui caldă, trepidând de emoție? Nu voi uita niciodată cum mi-a fiert sângele în vine în momentul în care m-a sărutat, în momentul în care am simțit că ne aparținem unul altuia. Respirația lui caldă aproape de buzele mele. Durerea simplă pe care am simțit-o.

Luminile s-au stins. Ai oprit muzica. Ți-ai ratat șansa. De fapt, nu ai avut niciodată o șansă. Pornește muzica. Vreau să dansez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close